Прес конференција

Спасивте уште еден млад живот! Да и дадовме шанса која ја заслужува ништо повеќе и помлку од тоа што го заслужува нашата Ѓурѓица. За не повеќе од 12 часа ке ја споделиме радоста со целата јавност. Да ја прегрнеме Ѓурица да и покажеме дека не е сама во својата борба. Напред гордо и пресреќно одиме во нови подвизи и чекориме од ден во ден во нови успеси.

Comments