Posts

Среќен Момент Плус од Хисар до Гевгелија

Прес конференција

Заедно до крај на светот и таму ке наздравиме за животот

I wear her in white,shall I wear her in black !!???

Јас ја облеков во бело, јас ли да ја облечам во црно

Кој кого лаже?? Вие мене или сами себе??

Летен сон

Драган од Македонија пешачеше 220 километри за 4 дена за пациенти со Пулмонална Хипертензија

220 km in 4 days Dragan from Macedona walk for patients with Pulmonary Hypertension

Mom keeps my hands I will help you...

Мамо држи ме за раце јас ке те носам

PH Srbija vo poseta na Gjurgica

VOLIM ŠTO SAM PORED NJE...

„Tu se kupam, tu skoljke skupljam“

„Tu se kupam, tu skoljke skupljam“

КОГО ЗАПОЗНАВ КАДЕ И ЗОШТО ?

Како ја запознав Ѓурѓица