Posts

Заедно до крај на светот и таму ке наздравиме за животот

I wear her in white,shall I wear her in black !!???

Јас ја облеков во бело, јас ли да ја облечам во црно

Кој кого лаже?? Вие мене или сами себе??

Летен сон

Драган од Македонија пешачеше 220 километри за 4 дена за пациенти со Пулмонална Хипертензија

220 km in 4 days Dragan from Macedona walk for patients with Pulmonary Hypertension